Japonya'da maske kullanımı kalktı: "Gülümseme eğitimi" başladı

Covid-19 salgını nedeniyle üç yıl boyunca maske kullanılan Japonya'da maske kullanımı kaldırıldıktan sonra çok sayıda insanın gülümsemeyi yeniden öğrenmek için uzmanlara başvurduğu belirtildi
Salgın nedeniyle üç yıl boyunca maske kullanımı zorunlu olan Japonya'da maske zorunluluğu kaldırıldı.
Maske kullanımının kaldırılmasının ardından çok sayıda Japon gülümsemeyi yeniden öğrenmek için uzmanlara başvurdu.
Maske zorunluluğunun kaldırılmasının ardından pek çok kişi yüzünü kapatmadan hayata uyum sağlamakta zorlandığını hatta gülümsemeyi unuttuklarını belirtti.
"Gülümseme eğitimi" şirketi Egaoiku, Şubat ayından bu yana gülümseme eğitimine başvuranların sayısının 4,5 kat arttığını bildirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya, Fransa ve İngiltere dışişleri bakanları, İranlı mevkidaşları Abbas Irakçi ile Cenevre'de nükleer program konusunda kritik bir toplantı yapacak.
ABD Başkanı Donald Trump, İran'a saldırı konusunda nihai kararı vermedi. Tahran ise olası Amerikan saldırısına karşı sert uyarılarda bulunurken, BM Güvenlik Konseyi İran'ın talebiyle yeniden toplanıyor.
İran, "Doğru Vaat 3" operasyonunun 13. aşamasında ağır ve uzun menzilli füzelerle yeni bir operasyon başlatırken, siyonist rejim Tahran ve diğer İran şehirlerini hedef alan yeni bir hava saldırısına girişti.
Müslüman Kardeşler, İran İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hameney'e bir mektup göndererek siyonistlerin saldırganlığına karşı tam desteklerini bildirdi, siyonistler ortak düşman olarak nitelendirildi ve İslam ümmetinin birliğine vurgu yapıldı.