Kassam, Gazze'de hem tünelden hem havadan işgalci siyonistleri bozguna uğratıyor

Kassam Tugayları, bir yandan tünelden çıkıp işgal araçlarını imha ederken bir yandan da drone ile işgal birliklerini hedef alıyor.
Filistin'deki İslami direniş hareketi HAMAS'ın askeri kanadı Şeyh İzzeddin El Kassam Tugayları, Gazze'ye karadan sınırlı bir işgal gerçekleştiren siyonistlere karşı büyük bir mücadele sergiliyor ve onlara ağır kayıplar veriyor.
Kassam Tugayları, bu akşam yayımladıkları iki farklı görüntüde Gazze'deki işgal araçlarına ve işgal birliklerine nasıl müdahale ettiklerini gösterdi.
Kassam'ın paylaştığı görüntülerin ilkinde tünelden çıkan mücahitlerin, El Zeytun mahallesinde bulunan işgal araçlarına karşı roketler fırlatarak imha ettiği ve çatıştığı görülüyor.
Bir diğer görüntüde ise Gazze'de Beyt Hanun'un doğusunda tahkimat kurup mevzilenen işgal birliğine insansız hava aracı ile anti-personel patlayıcı atılıyor.
Düşen patlayıcının infilak etmesiyle neye uğradıklarını şaşıran işgalciler, korku ve panik içinde kaçışıyor.
İşgal ordusuna göre Gazze'deki çatışmalarda Kassam tarafından öldürülen asker sayısı 16 olarak açıklanırken bu sayının daha fazla olduğu belirtiliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Ukrayna ve Orta Doğu'da yaşanan gelişmeler ve olası riskleri göz önünde bulundurduğumuzda 3. Dünya Savaşı ihtimali ihtimali artıyor. Bundan ötürü endişe duyuyorum." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye çalışma ziyaretinde bulunan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ı kabul etti.
ABD, İran'ın savunma sanayisi için hassas makinelerin tedariki ve nakliyesini sağladıkları gerekçesiyle 1 kişiyi ve 8 şirketi yaptırım listesine ekledi.
Yemen'deki Ensarullah, İran ve Gazze'ye destek amacıyla geniş kapsamlı bir miting düzenledi.