Kassam mücahidinden kararlılık mesajı: Aziz milletimiz, işgalin çaresinin direniş olduğunu iyi biliyor

Kassam Tugayları'nın, işgal rejimine yönelik yaptıkları operasyona ait görüntülerde konuşan bir mücahidin kararlılık mesajları dikkat çekti.
Kasam Tugayları, Aksa Tufanı harekatının 131. gününde başta Han Yunus şehri olmak üzere Gazze'deki savaş cephelerinde işgalcilerle çatışmalarına devam etti.
Kassam Tugayları, gün içinde Han Yunus şehrinde işgal askerleri ve araçlarını hedef aldıkları görüntüleri paylaştı.
Görüntülerde, mücahitlerin bir tünelden çıkarak işgal askerleriyle çatışmaları ve bir tünele giren işgal askerlerine karşı bubi tuzağının patlatılması anları de yer aldı.
Görüntülerde dikkat çeken bir diğer şey ise bir Kassam mücahidinin savaş hatlarında verdiği kararlılık mesajları oldu.
Kassam mücahidi, şu ifadelere dikkat çekti:
"Kassam Tugayları ölmeyecek bir fikirdir. Aziz milletimiz, yaşanan trajedinin nedeninin işgal olduğunu çok iyi biliyor. Bu işgalin çaresi de direniştir.
HAMAS, bu toprakların ve bu halkın gönlündendir ve şehit olanlar da bizim evlatlarımız, çocuklarımız ve ailelerimizdir.
İşgal ordusu yenilecek ve savaşın sonunda bir serap yaşadığını anlayacaktır.
Bu topraklar adamlarını, kimin savaştığını ve onu savunanları iyi biliyor.
Eğer işgal, HAMAS'ı bitirebileceğine inanıyorsa bir yanılgı içindedir. İşgal, savaş kabiliyetlerimizi ortadan kaldıramaz aksine onların mekanizmalarını parçalayıp havaya uçuranlar biziz." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şili ve Arjantin açıklarında meydana gelen şiddetli depremin ardından oluşan tsunaminin, ülkenin Antarktika üslerinin bulunduğu Antarktika kıyılarına önümüzdeki iki saat içinde ulaşması bekleniyor.
Şili ve Arjantin'in güney kıyılarında 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Güney Sudan'ın kuzeyindeki Warrap eyaletinde çıkan çatışmalarda en az 15 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
BM Gıda ve Tarım Örgütü'nden (FAO) yapılan açıklamaya göre küresel gıda fiyatları nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1 artarak Mart 2023'ten bu yana en üst dereceye geldi.