Kassam Tugayları: Bir grup işgal esirini daha Gazze'ye götürdük

Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, " Mücahitlerimiz yeni bir grup düşman esirini alıp Gazze Şeridi'ne geçmeyi başardı." dedi.
Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, yeni bir ses kaydı yayınlayarak devam eden Aksa Tufanı operasyonu hakkında bilgilendirmede bulundu.
Ebu Ubeyde şunları kaydetti:
"Mücahitlerimiz yeni bir grup düşman esirini alıp Gazze Şeridi'ne geçmeyi başardı.
Mücahitlerimiz Mefakaim bölgesine ulaşmayı başardılar ve çok sayıda düşman kuvvetinin öldürülmesine ve yaralanmasına yol açan şiddetli çatışmalara giriştiler.
Güçlerimiz halen Meflasim bölgesinde mevcut olup çatışmaları yürütmektedir.
Savaşçılarımız görevlerini tamamlayıp çok sayıda düşman kuvvetini ortadan kaldırdıktan sonra Ören üssünden çekilebilmiştir.
Ey halkımızın ve milletimizin evlatları, Aksa Tufanı operasyonunu Allah'ın yardımı ve desteğiyle tüm gücümüzle her alanda, takdirle ve başarıyla sürdürüyoruz." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bolivya'da içinde 5 yolcunun bulunduğu uçağın kaybolduğu bildirildi.
Birleşmiş Milletler İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (UNOCHA), işgal rejiminin 2 aydır tüm insani yardım ve tıbbi malzemelerin girişlerini engellemesiyle Gazze'de gıda stoklarının çoğunlukla tükendiğini ve suya erişimin imkansız hale geldiğini belirtti.
Dışişleri Bakanlığı, Özgürlük Filosu’nun “Conscience” gemisine Malta açıklarında düzenlenen saldırıyı kınadı.
Yemen'deki direniş hareketi Ensarullah, işgal altındaki Hayfa'da siyonist düşmanın "hayati hedeflerinden" birini daha hipersonik balistik füzeyle hedef aldıklarını duyurdu.