Kassam Tugayları, Gazze'de roketlerle ve kanasla işgalcileri hedef alıyor

Kassam Tugayları, mücahitlerin Gazze Şeridi'nin kuzeyinde Beyt Hanun'u işgal eden siyonist kuvvetlere ateş açarak vurdukları görüntüleri paylaştı.
Kassam Tugayları, 27 Ekim'den bu yana Gazze'de karadan işgali genişletmeye çalışan siyonist kuvvetlerle çatışıyor ve onlara ağır kayıplar verdiriyor.
Tugaylar, sık sık yaptıkları paylaşımlarla işgalcilere verdikleri kayıpları video görüntülerle belgeliyor.
Kassam Tugayları, bu akşam paylaştıkları bir videoda Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun'da işgalcilere karşı açtıkları ateşi görüntülerini paylaştı.
Görüntülerde bir evin içinde barikat kuran işgal ordusuna ait bir kuvvet, Yasin 105 roketiyle hedef alındıktan sonra yoğun bir şekilde ateş altına alınıyor.
Bir diğer görüntüde ise bölgedeki bir okulu işgal eden siyonistler yine Yasin 105 roketinin hedefi oluyor. Aynı görüntüde arka tarafta koruma amaçlı bekleyen işgal tankına rağmen mücahitlerin, eylemi yapmaktan vazgeçmedikleri dikkat çekiyor.
Bir başka görüntüde ise Kassam mücahitleri, dört işgal askerine "kanas" diye tabir edilen keskin nişancı tüfeğiyle ateş açıyor. Açılan ateş sonucu bazı askerlerin yaralı olarak diğer Siyonistler tarafından kurtarılmaya çalışıldığı görülürken kurşunların hedefi olan bir işgalcinin ise yerde ölüme terk edildiği görülüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin saldırganlığına karşı kenetlenen İran halkı, Tahran ve ülke genelinde öfke ve zafer yürüyüşü düzenledi.
Siyonist kaynaklar, üst düzey askeri yetkililere dayandırdıkları bilgilerde, İran füzelerinin işgal altındaki hedeflere ulaşma oranının önceki operasyonlara kıyasla üç kat arttığını bildirdi.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan Nasır Hastanesi'nde işgalin uyguladığı soykırım savaşı ve kuşatmanın devam etmesi nedeniyle tükenen bebek sütü, bebeklerin hayatını tehdit ediyor.
Filistin Telekomünikasyon Şirketi,, Gazze Şeridi'nin güney bölgelerinde sabit hat ve internet hizmetlerinin kademeli olarak yeniden sağlanmaya başlandığını duyurdu.