Kassam Tugayları, iki işgal üssünü kamikaze İHA ile hedef aldı

Kassam Tugayları, işgal altındaki Filistin'in güneyindeki iki işgal ordusu üssünün iki insansız hava aracıyla hedef alındığını duyurdu.
Tugaylar, yaptıkları yazılı açıklamada, işgal altındaki Filistin'in güneyindeki "Hatzrim" üssündeki işgal ordusuna bağlı hava kuvvetleri ile Taslim askeri üssündeki Sina Tümeni karargâhını, iki adet "Zevari" isimli kamikaze İHA'larla hedef aldıklarını bildirdi.
Kassam Tugayları, Aksa Tufanı operasyonuyla hizmete giren "Zevari" kamikaze İHA'ların görüntülerini paylaşmıştı.
Kassam'ın, şu ana kadar tüm savaş alanlarında onlarca adet Zevari İHA'sı kullandığı biliniyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin saldırganlığına karşı kenetlenen İran halkı, Tahran ve ülke genelinde öfke ve zafer yürüyüşü düzenledi.
Siyonist kaynaklar, üst düzey askeri yetkililere dayandırdıkları bilgilerde, İran füzelerinin işgal altındaki hedeflere ulaşma oranının önceki operasyonlara kıyasla üç kat arttığını bildirdi.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan Nasır Hastanesi'nde işgalin uyguladığı soykırım savaşı ve kuşatmanın devam etmesi nedeniyle tükenen bebek sütü, bebeklerin hayatını tehdit ediyor.
Filistin Telekomünikasyon Şirketi,, Gazze Şeridi'nin güney bölgelerinde sabit hat ve internet hizmetlerinin kademeli olarak yeniden sağlanmaya başlandığını duyurdu.