Kassam Tugayları, işgalci rejime füzelerle karşılık veriyor

Gazze'deki Kassam Tugayları, işgalci rejimin saldırılarına karşılık, işgal altındaki birçok hedefi füzelerle vurdu.
Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, işgal altındaki Askalan şehrine en az 100 adet füze fırlattıklarını duyurdu.
Kassam Tugayları ayrıca işgalci rejimin devam eden suçlarına ve sivillerin evlerinin hedef alınmasına karşılık olarak siyonist Ben Gurion Havaalanını füzelerle bombaladıklarını kaydetti.
Öte yandan Askalan şehrine fırlatılan füzeler bazı yerlere düşerek tahribatlara yol açtığı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze'deki Hükümet Medya Ofisi, işgalin Gazze Şeridi'ne yönelik yürüttüğü soykırım savaşının başlangıcından bu yana şehit olan gazeteci sayısının 210’a yükseldiğini duyurdu.
Azerbaycan Ordusu mevzileri, çeşitli yönlerden Ermeni silahlı birlikler tarafından yoğun ateş altına alındı.
Kapsamlı grev, Gazze ve Batı Şeria halkına yönelik devam eden saldırılara tepki olarak tüm Filistin’de etkili oldu.
İşgalci siyonistlerin, Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda aralarında bir gazetecinin de bulunduğu 10 kişi şehit oldu.