Kassam Tugayları: Şifa Hastanesi yakınlarında işgalcileri öldürüp yaraladık

Kassam Tugayları, sabahtan bu yana Şifa Hastanesi yakınlarında girdikleri çatışmalar sonucu işgal askerlerini öldürüp yaraladıklarını bildirdi.
Kassam Tugayları, Telegram kanalından yaptığı açıklamada, bugün şafak vaktinden bu yana Gazze şehrindeki Şifa Hastanesi yakınlarını işgal eden düşman kuvvetleriyle şiddetli çatışmalara girdiklerini belirtti.
Kassam, çatışmalar sonucu bir dizi siyonist aracı vurduklarını, işgal saflarında da ölüm ve yaralanmalara meydana getirdiklerini kaydetti.
İşgal ordusu, gece saatlerinde Şifa Hastanesi saldırı başlatmış, saldırıda şehitlerin ve yaralananların olduğu açıklanmıştı. İşgalciler, ayrıca saldırı sonrası bir grup gazeteciyi de darp ederek bilinmeyen bir yere götürmüştü. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler (BM), mart ayında siyonist rejimin ateşkesi bozmasından bu yana Gazze'de 737 binden fazla kişinin yerinden edildiğini açıkladı.
Birleşmiş Milletler (BM), siyonist rejimin saldırılarının Suriye’nin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ihlal etmenin yanı sıra ülkeyi son derece hassas bir dönemde daha da istikrarsızlaştırdığını belirtti.
Türkiye, Ürdün, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan ve Mısır, siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırıları sonrası ortak açıklama yayınladı.
İngiltere ile Almanya arasında savunma, göç ve ticarette iş birliği için kapsamlı bir anlaşma imzalandı.