Kassam Tugayları: Son 24 saatte işgal 9 esirin ölümüne neden oldu

Kassam Tugayları, siyonistlerin, kendi esirlerinin bulunduğu yerleri bombalaması sonucu son 24 saat içinde 4'ü yabancı 9 savaş esirinin ölümüne neden olduğunu duyurdu.
Kassam Tugayları, Aksa Tufanı operasyonu kapsamında ele geçirdikleri siyonist esirlerin, hedef gözetmeyen işgalci rejim tarafından öldürülmeye devam edildiklerine dikkat çekti.
Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada siyonistlerin, kendi esirlerinin bulunduğu yerleri bombalaması sonucu son 24 saat içinde 4'ü yabancı 9 savaş esirinin ölümüne neden olduğu belirtildi.
Gazze'den 7 Ekim'de başlatılan Aksa Tufanı operasyonu kapsamında Kassam, aralarında birçok işgal askerinin de bulunduğu siyonist işgalcileri esir almıştı. Esirleri, Gazze'de her bölgeye götürerek koruma altına aldıklarını belirten Kassam, işgalci Siyonist rejimi uyarmış ve Gazze'de sivillerin bombalanması halinde işgal esirlerinin de ölebileceğine dikkat çekmiş, bunun sorumlusunun işgal olduğuna dikkat çekmişti.
Kassam'ın elinde ne kadar esir olduğu henüz bilinmezken, esirlerin işgalci siyonist rejim zindanlarında bulunan Filistinli mahkumlarda takas edilmesi planlanıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bolivya'da içinde 5 yolcunun bulunduğu uçağın kaybolduğu bildirildi.
Birleşmiş Milletler İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (UNOCHA), işgal rejiminin 2 aydır tüm insani yardım ve tıbbi malzemelerin girişlerini engellemesiyle Gazze'de gıda stoklarının çoğunlukla tükendiğini ve suya erişimin imkansız hale geldiğini belirtti.
Dışişleri Bakanlığı, Özgürlük Filosu’nun “Conscience” gemisine Malta açıklarında düzenlenen saldırıyı kınadı.
Yemen'deki direniş hareketi Ensarullah, işgal altındaki Hayfa'da siyonist düşmanın "hayati hedeflerinden" birini daha hipersonik balistik füzeyle hedef aldıklarını duyurdu.