Kassam Tugayları Sözcüsü: 2022'den bu yana işgale karşı stratejik aldatmaca uyguluyoruz

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, "2022'den bu yana işgale karşı stratejik aldatmaca uyguluyoruz. Aksa Tufanı operasyonunu hayata geçirmeden önceki niyetleri, eğitimleri ve hareketleri gizlemeye özen gösterdik." dedi.
Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, geçtiğimiz cumartesi günü başlattıkları Aksa Tufanı operasyonu hakkında bilgilendirmede bulundu.
Ebu Ubeyde, öne çıkan bazı ifadeleri şöyle:
"2022'den bu yana bazı taktik olayları atlayarak işgale karşı stratejik aldatma uyguladık ve bazı tahmini ve meşru savaşları kısmen geçtik. Gücümüzün çoğunu kullanmadık ve çatışmaların çoğunda düşmandan zarar görmemek, savaşa hazırlanmak ve zaman kazanmak için bir pozisyon aldık.
Aksa Tufanı operasyonunu hayata geçirmeden önceki niyetleri, eğitimleri ve hareketleri gizlemeye özen gösterdik ve görevleri verimli bir şekilde yerine getirebilecek güçlerin eğitimi konusunda kapsamlı planlar yaptık.
Ayrıca operasyon için 3.000 savaşçıyı, destek için de 1.500 savaşçıyı çağırmak üzere kesin bir plan geliştirdik."
Düşman ordusunun Gazze'deki birliklerine 15 noktada saldırdık ve buna ek olarak 10 askeri noktaya daha saldırı düzenledik.
Aksa Tufanı'nda düşündüğümüz ve planladığımızdan daha fazlasını elde ettik.
Kassam Tugayları savaşın gidişatını sahada kontrol ediyor ve savunma alanındaki hazırlığımız tamdır.
Savaş yapımız ve silahlarımız da etkili savunma yapmamıza olanak sağlıyor.
Gazze'ye karadan girmeye cesaret ederseniz, ordunuzu ezeceğiz
Karadan saldırıyı genişletme tehdidi bizi, düşmana ağır kayıplar verecek seçenekleri ve mekanizmaları harekete geçirmeye itecektir."
Ebu Ubeyde ayrıca, yarın (Cuma) tüm İslam dünyasını Filistin’e destek için meydanlara çıkmaya davet etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin saldırganlığına karşı kenetlenen İran halkı, Tahran ve ülke genelinde öfke ve zafer yürüyüşü düzenledi.
Siyonist kaynaklar, üst düzey askeri yetkililere dayandırdıkları bilgilerde, İran füzelerinin işgal altındaki hedeflere ulaşma oranının önceki operasyonlara kıyasla üç kat arttığını bildirdi.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan Nasır Hastanesi'nde işgalin uyguladığı soykırım savaşı ve kuşatmanın devam etmesi nedeniyle tükenen bebek sütü, bebeklerin hayatını tehdit ediyor.
Filistin Telekomünikasyon Şirketi,, Gazze Şeridi'nin güney bölgelerinde sabit hat ve internet hizmetlerinin kademeli olarak yeniden sağlanmaya başlandığını duyurdu.