Kassam Tugayları: Yasin 105 roketleriyle 1.108'den fazla işgal aracını imha ettik

Kassam Tugayları, Gazze'de kara savaşlarının başlangıcından bu yana 1.108'den fazla işgal aracını imha ettiklerini bildirdi.
Kassam Tugayları, Aksa Tufanı harekatında mücahitlerin en etkili silahlarından "Yasin 105" roketi hakkında bir rapor yayımladı.
Buna göre Yasin 105 roketleriyle 962 tank, 55 personel taşıyıcı, 74 buldozer, 3 ekskavatör ve 14 askeri araç olmak üzere 1.108'den fazla işgal aracı kısmen veya tamamen imha edildi.
Savaşta işgal araçlarının hedef alınması çok sayıda düşman subayı, askeri ve paralı askerinin öldürülmesi ve yaralanmasıyla sonuçlandı.
Siyonist kurtarma kuvvetlerinin, kendi araçlarını geri çekememesi nedeniyle işgal uçaklarının araçları bombalaması sonucu çok sayıda düşman askeri öldü.
Raporda, "Yasin 105" roketlerinin maliyetinin 500 dolar kadar olduğu, ancak buna karşılık bir işgal tankının maliyetinin en az 6 milyon dolar olduğuna dikkat çekildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD'nin Hawaii adasındaki Kilauea Yanardağı, yeniden lav püskürttü.
İran'da 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Ukrayna ve Orta Doğu'da yaşanan gelişmeler ve olası riskleri göz önünde bulundurduğumuzda 3. Dünya Savaşı ihtimali ihtimali artıyor. Bundan ötürü endişe duyuyorum." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye çalışma ziyaretinde bulunan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ı kabul etti.