Kassam Tugayları, Zeytun Mahallesi'nde şiddetli çatışmalar sonucu işgalcilere kayıplar verdirtiyor

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin Gazze şehrine bağlı Zeytun Mahallesi'nde işgal kuvvetleriyle girdiği şiddetli çatışmalar sonucu birçok işgalciyi öldürüp yaraladı.
Kassam Tugayları, mücahitlerinin Gazze şehrinin Zeytun Mahallesi'nin güneyinde işgal kuvvetleriyle şiddetli çatışmalar yürüttüğünü bildirdi.
Kassam, Telegram kanalından yaptığı bilgilendirmede, Zeytun mahallesinde meydana gelen çatışmalarda işgalcilerin ölü ve yaralılarını taşımak için gelen çok sayıda işgal uçağının tespit edildiğini bildirdi.
Kassam mücahitlerinin, yine Zeytun Mahallesi'nin güneyinde sıfır mesafeden bir grup işgal askeriyle çatışarak bir askeri öldürmeyi başardığı belirtildi.
Kassam, ayrıca aynı mahallede 3 siyonist Merkava tankını Yasin 105 roketleriyle vurduklarını kaydetti.
Kudüs Seriyyeleri de Ulusal Direniş Tugayları ile birlikte Zeytun Mahallesi'nde işgal askerleri topluluğunu roketlerle hedef aldıklarını bildirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Madagaskar'da hükümet karşıtı protestoların ardından yönetime el koyan Albay Michael Randrianirina, geçiş dönemi cumhurbaşkanı olarak yemin etti.
Hawaii'deki Kilauea Yanardağı, aralık ayından bu yana 35'inci kez patlayarak, lav püskürttü.
Romanya'nın başkenti Bükreş bir apartmanda meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.
Gazze’deki Sivil Savunma İdaresi, uluslararası toplumun çifte standart uyguladığını belirterek, yaklaşık 10 bin Filistinlinin hâlâ enkaz altında bulunduğunu ve kurtarma çalışmalarına yeterli desteğin verilmediğini açıkladı.