Kassam'ın, kadın esirleri teslim ettiği anlarda esirlerin yüzlerindeki mutluluk dikkat çekti

Gazze Şeridi'ndeki ateşkes anlaşmasının ilk aşamasının uygulanması sırasında üç siyonist kadın esirin teslim edilmesine ait özel sahneler paylaşan Kassam Tugayları, bir kez daha düşmana insanlık dersi verdi.
İslami direniş hareketi HAMAS'ın askeri kanadı El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'ndeki ateşkes anlaşmasının ilk aşamasının uygulanması sırasında üç siyonist kadın esirin teslim edilmesi sürecinden özel sahneler yayınladı.
Kadın esirler açıkça çok rahat ve mutlu görünüyordu ve görüntülerde, teslim edilmeden önce onlara Kassam Tugayları'ndan hediyelik eşyaların verilmesi de yer alıyordu.
Bu bağlamda siyonist Kanal 12, HAMAS'ın üç kadın esirin her birine, içinde Gazze Şeridi haritası ve esaretteki varlıklarını gösteren resimler bulunan birer zarf verdiğini bildirdi.
Görüntülerde El Kassam, savaşçılarının ve askeri araçlarının Gazze şehrinin sokaklarında hareketini, teslim alanına ulaşmasını ve direnişi destekleyen Filistinlilerin sloganlarını belgeledi.
Gazze'nin merkezindeki El Saraya Meydanı'nda Kassam'dan alınan 3 siyonist kadın esir, Uluslararası Kızılhaç Komitesi'ne teslim edildikten sonra işgal ordusuna verildi. (İLKHA)
Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'ndeki ateşkes anlaşmasının ilk aşamasının uygulanması sırasında üç siyonist kadın esirin teslim edilmesine ait özel sahneler paylaştı. pic.twitter.com/2wfny52osI
— İLKHA (@ilkeHaberAjansi) January 20, 2025
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şili ve Arjantin açıklarında meydana gelen şiddetli depremin ardından oluşan tsunaminin, ülkenin Antarktika üslerinin bulunduğu Antarktika kıyılarına önümüzdeki iki saat içinde ulaşması bekleniyor.
Şili ve Arjantin'in güney kıyılarında 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Güney Sudan'ın kuzeyindeki Warrap eyaletinde çıkan çatışmalarda en az 15 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
BM Gıda ve Tarım Örgütü'nden (FAO) yapılan açıklamaya göre küresel gıda fiyatları nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1 artarak Mart 2023'ten bu yana en üst dereceye geldi.