Katil rejim Lübnan'da sağlık görevlilerini vurdu: 3 şehid

Siyonist işgal rejiminin Lübnan'ın Batı Bekaa bölgesine düzenlediği hava saldırısında 3 sağlık görevlisi katledildi.
İşgal rejimi, Lübnan'ın farklı bölgelerini aralıksız bombalamaya devam ediyor.
Lübnan resmi haber ajansı NNA'dan yapılan açıklamaya göre, savaş uçakları, Batı Bekaa'da bir sağlık merkezine hava saldırısı düzenledi.
Saldırıda 5 sağlık görevlisi şehid oldu.
Bombardıman nedeniyle sağlık merkezinin kullanılamaz hale geldiği belirtildi.
İşgalci katillerin 8 Ekim 2023'ten bu yana Lübnan'a düzenlediği saldırılarda şehid olanların sayısının ise 2 bin 309'a, yaralananların sayısının da 10 bin 782'ye yükseldiği kaydedildi.
Saldırılar nedeniyle 100 binlerce kişinin yerinden edildiği tahmin ediliyor.
Lübnan hükümeti yerinden edilen kişilerden 430 binden fazlasının Suriye’ye göç ettiğini açıkladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Angola’da bir petrol platformunda çıkan yangında, 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.
Tayland ve Kamboçya arasında, sınır anlaşmasının ihlal edilmesi üzerine sıcak çatışma çıktı.
Çin’in, Güney Çin Denizi’ndeki ihtilaflı Paracel Adaları’na iki gelişmiş H-6 bombardıman uçağı konuşlandırdığı belirtildi.
ABD'li Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX, geliştirdiği en güçlü uzay roketi olan Starship’in 9’uncu uçuş testini gerçekleştirdi. Yakıt sızıntısı nedeniyle irtifa sorunu yaşayan roket, fırlatmadan 30 dakika sonra havada infilak etti.