Kenya'da uçak kazası: 6 ölü

Kenya'da sağlık personelini taşıyan küçük uçak, yerleşim yerine düştü. Kazada, 6 kişi hayatını kaybetti.
Başkent Nairobi'de yerleşim yerine düşen uçakta 6 kişinin hayatını kaybekki,
Kenya merkezli sivil toplu kuruluşu Amref Health Africa tarafından işletilen küçük uçağın, Nairobi'den Somali'nin Somaliland'deki Hargeisa'ya uçtuğu belirtildi.
Kenya Sivil Havacılık Otoritesi, uçağın Wilson Havalimanı'ndan havalandığını ve üç dakika sonra hava trafik kontrolü ile irtibatının kesildiğini bildirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Illinois'de bir helikopter, elektrik hattına çarpmasının ardından Mississippi Nehri'ndeki bir mavnanın üzerine düştü. Kazada, 2 kişi hayatını kaybetti.
ABD'nin California eyaletinde 1 Ağustos'ta başlayan orman yangınları, hala kontrol altına alınamadı.
İngiltere ve Fransa'nın yasa dışı göçle mücadele kapsamında imzaladığı anlaşmanın yürürlüğe girmesiyle birlikte, Manş Denizi üzerinden İngiltere'ye ulaşan göçmenler gözaltına alındı.