Lübnan'ın güneyinde 4 işgalci öldürüldü

Güney Lübnan sınırında Hizbullah'ın operasyon düzenlemesi sonucu, 3'ü sözde subay 4 işgalcinin öldürüldüğü bildirildi.
İşgal medyası, güney Lübnan'da "acı bir güvenlik" olayı yaşandığını duyurdu. Hizbullah'ın operasyonuyla 4 işgalcinin öldürüldüğünü duyuruldu.
Dün Hizbullah, işgal altındaki 25 yerleşim biriminin tahliye edilmesi istemişti. Sızmalara karşı Lübnan ve Lübnan halkını koruyacağını aktaran Hizbullah, işgalcilere ağır kayıplar verdirdiğini açıklamıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin saldırganlığına karşı kenetlenen İran halkı, Tahran ve ülke genelinde öfke ve zafer yürüyüşü düzenledi.
Siyonist kaynaklar, üst düzey askeri yetkililere dayandırdıkları bilgilerde, İran füzelerinin işgal altındaki hedeflere ulaşma oranının önceki operasyonlara kıyasla üç kat arttığını bildirdi.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan Nasır Hastanesi'nde işgalin uyguladığı soykırım savaşı ve kuşatmanın devam etmesi nedeniyle tükenen bebek sütü, bebeklerin hayatını tehdit ediyor.
Filistin Telekomünikasyon Şirketi,, Gazze Şeridi'nin güney bölgelerinde sabit hat ve internet hizmetlerinin kademeli olarak yeniden sağlanmaya başlandığını duyurdu.