Mahmud Abbas yönetimine bağlı TV kanalının Kudüs'te yaşananları görmezden gelmesi tepki çekti
Ramallah'taki El-Fetih Yönetimi'ne bağlı resmi "Filistin" televizyonu, Kudüs'te yaşanan ve diğer tüm kanallar tarafından yayımlanan olayları görmezden gelerek "dizi" yayımlamaya devam ediyor.
Filistin televizyonunun dün Kadir Gecesi münasebetiyle Mescid-i Aksa'da teravih namazı sonrası kunut duası yapılırken ve Mescid-i Aksa çevresinde siyonist işgalcilerin saldırıları sürerken dizi film yayımlaması tepki çekti.
Siyonist işgalci rejimin Mescid-i Aksa saldırıları sürüyor: Yaralı sayısı 400'ü geçti
Mescid-i Aksa çevresinde ve Eski Belde semtinde yaşanan siyonist işgalci rejimin saldırıları el-Cezire Mübaşir, el-Quds el-Yevm ve el-Aksa gibi televizyon kanalları tarafından geniş bir şekilde yayımlandı.
Mahmud Abbas'a bağlı "Filistin" televizyonu ise Mescid-i Aksa'daki Kadir Gecesi programını gereği gibi nakletmemekle yetinmedi, aynı zamanda Ramazan'ın başından bu yana Kudüs'te yaşanan olaylara da duyarsız kaldı. Filistin resmi televizyon kanalının bu tavrı tepkilere neden oldu.
Netanyahu'dan gerginliği artıracak açıklama: "Kudüs başkentimizdir istediğimiz gibi inşa ederiz"
Arap ve Türkiye'deki televizyonlar Kudüs'te yaşananlara dikkat çekerken Filistin'in resmi televizyon kanalının olaylara duyarsız kalması soru işaretlerine neden oldu.
Yaşanan bu sorumsuzluğu kabul etmeyen Filistin halkı, sorumlulardan hesap sorulmasını istedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batı Şeria’nın Beytüllahim kentinde meydana gelen bıçaklı eylemde bir işgalci ölürken, 8 işgalci yaralandı.
KDP Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani ile Duhok’ta bir araya geldi.
Rusya Devlet Başkanı Sözcüsü Dmitriy Peskov, Çarşamba günü Türkiye'de gerçekleşmesi beklenen Ukrayna ile barış görüşmelerine ilişkin temaslarda Rus yetkililerin yer almayacağını duyurdu.
Japonya'nın güneybatısında küçük bir uçağın düşmesi sonucu 3 kişi öldü.