Mossad'ın eski İstihbarat Daire Başkanı Tomer'den itiraf

Mossad'ın İstihbarat ve Operasyon Dairesi eski Başkanı Haim Tomer, işgal rejiminin Lübnan üzerinde operasyon yapma özgürlüğüne artık sahip olmadığını itiraf etti.
Mossad'ın İstihbarat ve Operasyon Dairesi'nin eski Başkanı Haim Tomer, Hizbullah'ın işgal rejimi için ciddi bir tehdit haline geldiğini ve bu tehdidin boyutlarının hayal edilemeyecek kadar büyük olduğunu ifade etti.
Tomer, işgal rejiminin bu tehdit karşısında yeterli tepkiyi veremediğini söyledi. Yaptığı açıklamada Tomer, Hizbullah'ın askeri kapasitesinin önemli ölçüde arttığını ve işgal rejiminin hava kuvvetleri'nin artık Lübnan üzerinde operasyon yapma özgürlüğüne sahip olmadığını vurguladı.
Tomer, "Hizbullah, hayal etmediğimiz bir tehdit oluşturuyor ve ordunun buna tepkisi yok. israil hava kuvvetleri artık Lübnan üzerinde operasyon yapma özgürlüğüne sahip değil." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, enerji alanındaki anlaşmazlıkların çözümü konusunda Birliğin tutumuna aykırı davrandığı gerekçesiyle Macaristan'ı Avrupa Adalet Divanı'na sevk ettiğini açıkladı.
Siyonist işgalcilerin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 94 artarak, 58 bin 667'ye yükseldi.
Fransız ordusu, Batı Afrika'da kalıcı asker bulundurduğu son ülke olan Senegal'den çekilme sürecini perşembe günü tamamladı.
Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın Pencap eyaletinde meydana gelen aşırı yağışlar ve sel felaketi nedeniyle hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.