Nuseyrat Kampı'ndaki katliam, ABD'nin sözde yardım için inşa ettiği iskeleden yapıldı

siyonist işgal rejimi Nuseyrat Kampı'nda yaptığı katliamda ilk belirlemelere göre 80 Filistinli şehid oldu.
İşgal rejimi, Nusayrat Kampı'ndaki 4 esiri kurtarma bahanesiyle ABD yapımı iskeleden saldırı düzenledi.
Saldırı için sözde insani yardım bölgesini bir üs olarak kullandılar. Nusrat Kampı ve çevresine yönelik işgal saldırısında şu ana kadar 80 şehidin ve onlarca yaralının cenazesinin enkaz altından çıkarıldığı aktarıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (UNOCHA), işgal rejiminin 2 aydır tüm insani yardım ve tıbbi malzemelerin girişlerini engellemesiyle Gazze'de gıda stoklarının çoğunlukla tükendiğini ve suya erişimin imkansız hale geldiğini belirtti.
Dışişleri Bakanlığı, Özgürlük Filosu’nun “Conscience” gemisine Malta açıklarında düzenlenen saldırıyı kınadı.
Yemen'deki direniş hareketi Ensarullah, işgal altındaki Hayfa'da siyonist düşmanın "hayati hedeflerinden" birini daha hipersonik balistik füzeyle hedef aldıklarını duyurdu.
Şili ve Arjantin açıklarında meydana gelen şiddetli depremin ardından oluşan tsunaminin, ülkenin Antarktika üslerinin bulunduğu Antarktika kıyılarına önümüzdeki iki saat içinde ulaşması bekleniyor.