Öldürülen işgal rejiminin sözde asker sayısı 372'ye yükseldi

Siyonist rejim sözde ordu sözcüsü Daniel Hagari, "Aksa Tufanı" operasyonu sırasında ölen siyonist sözde asker sayısının 372'ye ulaştığını duyurdu.
Hagari, hastane saldırılarına devam edeceklerini belirterek, HAMAS'ı yok etmek için çalışacaklarını ifade etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Güney Sudan'ın kuzeyindeki Warrap eyaletinde çıkan çatışmalarda en az 15 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
BM Gıda ve Tarım Örgütü'nden (FAO) yapılan açıklamaya göre küresel gıda fiyatları nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1 artarak Mart 2023'ten bu yana en üst dereceye geldi.
Rusya'da Kuzey Kafkasya'daki İnguşetya Cumhuriyetinde maddi sıkıntılar nedeniyle sattığı atın, bir yıl sonra kendisine geri döndüğünü gören Müslüman adam, bu vefaya karşılık atı geri satın aldı.
BM Gazze İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (OCHA) temsilcisine göre, bölgede ablukanın başlamasından bu yana "en kötü senaryoya doğru geri sayım" başladı.