PKK Peşmerge'ye saldırdı
PKK'liler, Duhok'ta Peşmergenin bulunduğu alana ateş açtı. Saldırıda bir Peşmergelinin hayatını kaybettiği, bazılarının da yaralandığı belirtildi.
Edinilen bilglere göre, PKK elemanları Kürdistan'ın Duhok’un Amedi ilçesine bağlı Çemanke nahiyesinde Peşmergelilere 6 koldan 2 saat boyunca ateş açtı.
Saldırıda ilk belirlemelere göre, bir Peşmerge hayatını kaybetti, yaralıların da olduğu bildirildi.
Bölgede çatışmaların devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin Lualaba eyaletine bağlı Kolwezi kentindeki maden sahasında meydana gelen göçükte, 70 işçi hayatını kaybetti.
Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani, Çin'e resmi ziyaret gerçekleştirecek.
Çin Sahil Güveliğine ait gemilerin, Doğu Çin Denizi'nde iki ülke arasındaki ihtilaflı adacıkların çevresindeki sularda seyrettiği bildirildi.
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, 12 günlük savaşın İran'a önemli tecrübeler kazandırdığını belirterek, "Bu süreçte zayıf ve güçlü yönlerimizi tanıdık. Artık daha güçlüyüz. Geçmişe göre çok daha hazırlıklı bir savunma yapısına sahibiz ve bu durum başlı başına caydırıcı bir güç oluşturuyor" dedi.