Rusya Devlet Başkanı Putin, Kuzey Kore’de
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 24 yıl aradan sonra resmi ziyaret için Kuzey Kore’ye geldi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 24 yıl aradan sonra resmi ziyaret çerçevesinde Kuzey Kore’nin başkenti Pyongyan’a geldi.
Ziyaret, Kore Halk Cumhuriyeti Başkanı Kim Jong Un’un daveti üzerine gerçekleşti.
Kuzey Kore Başkanı Kim Jong Un, Pyongyang Havaalanı’nda Vladimir Putin’i karşıladı.
Putin ve Kim’in yarın görüşeceği, bazı anlaşmalar imzalayacağı belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İran Devrim Muhafızları Donanması Hürmüz Boğazı'nda 9 gün içinde kuralları ihlal eden 11 petrol tankerinin hedef alındığını bildirdi.
El Cezire'nin kaynaklara dayandırarak bildirdiğine göre, Amerikan tarafı İran'ın çatışmayı sona erdirme önerisini inceleyecek ve ardından daha fazla temas kurulabilir.
Afgan haber ajansı Khaama Press'in bildirdiğine göre Pakistan güçleri Afganistan'ın Paktika vilayetindeki Şakin bölgesine ağır silahlarla ateş açarak bir kişiyi öldürdü ve iki kişiyi yaraladı.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, ABD ile Katar’da yürütülen görüşmelerin devam ettiğini belirterek Hürmüz Boğazı’nın açılmasının Tahran’ın meşru taleplerinin karşılanmasına bağlı olduğunu söyledi.