Şehid Yahya Sinvar'ın cihad meydanındaki görüntüleri yayınlandı

Eski HAMAS Siyasi Büro Başkanı Şehid Yahya Sinvar'ın, cihad meydanındaki görüntülerini içeren bir video yayınlandı.
Yayınlanan videoda şehid Sinvar'ın, beraberindeki Kassam mücahidleriyle birlikte Refah bölgesinde en ön safta yer aldığı görülüyor.
İşgalci siyonistlere karşı yıkılmış binaların arasında en ön safta mücadele edildiği ve moralinin çok yüksek olduğu görülüyor.
Askeri üniforma yeleği üzerinde bulunan Sinvar'ın, verdiği mücadele görülürken, videonun bazı yerelerinde de işgalcilere karşı askeri strateji gelirştirdiği dikkat çekiyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgal rejiminin teslim ettiği şehit cenazeleri, Gazze’de bir kez daha büyük acılara sahne oldu. Han Yunus’taki Nasır Tıp Merkezi’ne gelen aileler, parçalanmış ve işkence izleri taşıyan cesetler arasında evlatlarını teşhis etmeye çalıştı.
İslami Direniş Hareketi (HAMAS), işgal rejiminin güney Lübnan’daki sivillere yönelik saldırılarını kınayarak, Lübnan halkıyla dayanışma mesajı verildi.
Filipinler'in kuzeyindeki Luzon Adası’nda sabah saatlerinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu.
HAMAS, bombardımanda yıkılan tünel ve binaların altında kalan işgal esirlerin cesetlerine ulaşamadıklarını, işgalcilerin kurtarma ekipmanlarının Gazze’ye girişine izin vermemesi nedeniyle teslim sürecinin aksadığını açıkladı.