siyonist işgal rejimi evleri ve camileri bombalıyor

Bir gün daha uzatılan ara ateşkesi ihlal eden işgal rejimi, Gazze'yi bombalamaya başladı. Camileri ve evleri bombalayan işgalciler, 9 Filistinliyi şehid etti.
Verilen 7 günlük ara ateşkes sabah saatlerinde sona erdi. Ateşkesin sona ermesinin ardından bir gün daha uzatıldığı açıklandı.
siyonist işgal rejimi, bir gün uzatılan ara ateşkesi ihlal etti. Gazze'yi bombalamaya başladı. Gazze Şeridi'nin güneyi Refah'ta 3 evi bombalayan işgal rejimi, 9 kişiyi şehid etti.
Han Yunus'un Hamad kasabasında bir apartman dairesinin bombalanması sonucu 2 kişi şehid oldu. İşgal rejimi, Gazze'nin Şeyh Rıdvan Mahallesi'ndeki bir camiyi bombaladı.
HAMAS Siyasi Bürosu üyesi İzzet el-Rişk, "israil, ateşkesten önceki 50 gün içinde başaramadığını, ateşkesten sonra da saldırganlığını sürdürerek başaramayacak." açıklamasında bulundu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgalcilerin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 94 artarak, 58 bin 667'ye yükseldi.
Fransız ordusu, Batı Afrika'da kalıcı asker bulundurduğu son ülke olan Senegal'den çekilme sürecini perşembe günü tamamladı.
Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın Pencap eyaletinde meydana gelen aşırı yağışlar ve sel felaketi nedeniyle hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.
Sudan ordusu, Kuzey Darfur eyaletinin başkenti Faşer'e yönelik Hızlı Destek Kuvvetleri (RFS) tarafından gerçekleştirilen saldırıyı püskürttüğünü duyurdu.