Siyonist işgal rejimi Gazze'de 3 bin 38 çocuğu şehid etti

Gazze Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 7 Ekim'den bu yana siyonist işgal rejiminin hava, kara ve deniz saldırılarından 3 bin 38 çocuk şehid edildi.
Sivilleri hedef alan saldırılarda; şehid edilenlerin sayısının 7 bin 326'yı bulduğunu, bunlardan 3 bin 38'inin çocuk, bin 726'sının kadın, 414'ünün yaşlı olduğunu, yaralıların sayısının ise, 18 bin 967'ye ulaştığını duyurdu.
Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasında işgalcilerin son 24 saat içinde gerçekleştirdikleri saldırılarda da 41 noktada katliam yaptıkları ve bu katliamlarda, çoğunluğu işgal rejiminin "güvenli bölge" olarak ilan ettiğini ileri sürdüğü güney bölgedeki mahallelere sığınmış kişiler olduğunu aktardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen gösteride, önce Gazze’de yaşanan yıkım ve ardından İran’a yönelik saldırılar protesto edildi.
İran Devrim Muhafızları Ordusu'na ait füzeler, saat 16.00 sıralarında işgal altındaki topraklara doğru ateşlendi.
Siyonist rejimin saldırganlığına karşı kenetlenen İran halkı, Tahran ve ülke genelinde öfke ve zafer yürüyüşü düzenledi.
Siyonist kaynaklar, üst düzey askeri yetkililere dayandırdıkları bilgilerde, İran füzelerinin işgal altındaki hedeflere ulaşma oranının önceki operasyonlara kıyasla üç kat arttığını bildirdi.