Siyonist işgal rejimi Mescid-i Aksa'ya girerek cemaate saldırdı
Siyonist işgal rejimi sözde polisi, Mescid-i Aksa'ya girerek ses bombalarıyla cemaate saldırdı.
Kudüs İslami Vakıflar İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün yaklaşık 70 bin Filistinli cuma namazını Mescid-i Aksa'da kıldı.
Akşam saatlerine doğru siyonist işgalci rejim, ses ve gaz bombası kullanarak Harem-i Şerif'te bulunan cemaati dağıtmaya çalıştı.
Silsile Kapısı'nda da siyonist işgalci rejimin sözde polisinin Filistinlilerin girişine izin vermemesi üzerine arbede yaşandı.
Çok sayıda Filistinlinin yaralandığı Mescid-i Aksa ve çevresindeki gerilim halen devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile Washington'daki Beyaz Saray'da bir araya geldi.
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’da iki yerleşim birimini kontrol altına aldıklarını duyurdu.
Rusya ile ABD arasında yeni bir mahkûm takası için çalışmaların devam ettiği belirtildi.
Polonya hükümeti, Rus istihbarat servislerinin Ukrayna'ya giden bir demiryolu hattının Polonya'da patlatılmasını emrettiğine dair kanıtlar olduğunu belirtti.