Siyonist işgal rejimi sözde yedek askerleri göreve çağırdı
İşgal rejimi, işgal altındaki Gazze'ye saldırı başlattığını duyurdu. Saldırıda sivillerin hedef alındığı bildirildi.
İşgal rejiminin sözde Savunma Bakanı Yoav Gallant, yedek askerleri göreve çağıran kararnameyi imzaladığını açıkladı.
Öte yandan HAMAS'ın silahlı kanadı, işgal rejimine karşı "Aksa Tufanı" operasyonu başlattığını ve ilk aşamada işgal rejimine 5 bin roket ve havan fırlattıklarını duyurdu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi heyeti, Suriye’nin başkenti Şam'a resmi ziyaret gerçekleştirdi.
Yunanistan’da çiftçiler tarafından binlerce traktörle yapılan yol kapatma eylemleri yoğunlaşırken, Atina–Selanik otoyolu dâhil kritik bazı yolların önemli bölümlerinin kapalı olduğu belirtiliyor.
İşgal rejiminin sözde ordu sözcüsü Avichay Adraee, Lübnan’ın güneyindeki iki köyü hedef gösteren bir harita paylaşarak hava saldırısı başlattı.
Gazze Şeridi'nde işgal rejimiyle iş birliği yapan milis grubunun lideri Yaser Ebu Şebab’ın, Kassam mücahitleri tarafından öldürüldüğü bildirildi.