Siyonist işgal rejiminden Gazze'ye hava saldırısı: 9 şehid
Siyonist işgal rejiminin Gazze şeridine yönelik hava saldırısında, aralarında 3 çocuğun da olduğu 9 Filistinlinin şehid olduğu açıklandı.
Hava saldırısının Gazze Şeridi'ndeki Beyt Hanun bölgesine gerçekleştirildiği belirtildi.
Gazze'den siyonist işgali altındaki Filistin'e ilk füzeler fırlatıldı
HAMAS Kudüs'ün batısına füze fırlattı, işgalcilerin sözde milletvekilleri sığınağa kaçtı
Saldırıda bir caddenin hedef alındığı, bir motosikletin vurulduğu, çok sayıda Filistinlinin de yaralandığı ifade edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Avrupa Birliği ülkelerine Ukrayna'nın 2026 ve 2027 yıllarındaki askeri ve mali ihtiyaçlarını karşılamak için öngörülen 135,7 milyar avroluk plan üzerinde aralık ayına kadar uzlaşma çağrısında bulundu.
Fransa ve Ukrayna Devlet Başkanları Emmanuel Macron ve Volodimir Zelenski, Kiev'in 100'e kadar Dassault Rafale savaş uçağı da dahil olmak üzere silah satın alma planlarını özetleyen bir niyet bildirgesi imzaladı.
Alman hükümeti, siyonist rejimin Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle uyguladığı silah ihracatı kısıtlamalarını kaldırma kararı aldı.
ABD'nin Irak'ı işgali sırasında gerçekleştirdiği "Hadisa Katliamı"nda bir ailenin Amerikan askerleri tarafından öldürüldüğüne dair katliamdan çocukken sağ kurtulan kadının ifadeleri ortaya çıktı.