Siyonist işgal rejimine ait askeri helikopter düştü: 2 pilot öldü
Siyonist işgal rejimi söz de ordusundan yapılan açıklamada, bir eğitim tatbikatı sırasında meydana gelen kazada iki subayın öldüğü, bir subayın ağır yaralandığı belirtildi.
Açıklamada, Atalef deniz helikopterinin, işgal altındaki Hayfa kenti açıklarında Akdeniz'e düştüğü belirtildi.
Siyonist işgal rejimi sözde Hava Kuvvetleri Komutanı Amikam Norkin, eğitim tatbikatlarının geçici olarak dondurulduğunu duyurdu.
Helikopterin düşme sebebine dair herhangi bir açıklama yapılmadı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgalci rejimin Gazze'ye düzenlediği son saldırılarda aralarında bir çocuğun da bulunduğu 7 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.
ABD Başkan Yardımcısı J.D. Vance, İran İslam Cumhuriyeti'nin "nükleer programını ve silahlı kuvvetlerini yok etmekten oluşan ilk aşamayı tamamladığını" ileri sürdü.
Temsilciler Meclisi'nin 232 üyesi ABD Başkanı Donald Trump'ın azledilmesini talep eden kararı durdurma yönünde oy kullandı.
Yemen'deki Ensarullah, son 24 saat içinde Suudi ordusunun, Yemen'e "F15" ve "Typhoon" uçaklarıyla 52 hava saldırısı gerçekleştirdiğini bildirdi.