siyonist işgal rejiminin sözde bakanından küstah "Gazze" açıklaması

Eski işgal rejiminin sözde Adalet Bakanı Ayelet Şaked, Gazze'deki 2 milyon Filistinlinin orayı terk etmesi gerektiği küstahlığında bulundu.
İşgal rejiminin sözde eski Adalet Bakanı Şaked, Gazze için "top sahasına çevrilmeli" yorumunu yaparak, "Gazze'deki 2 milyon Filistinli orayı terk etmeli. Açıkçası Gazze için çözüm budur." ifadelerini kullandı.
Şaked, 2,3 milyon nüfuslu Gazze Şeridi’ndeki Filistinlilerin orayı terk etmesi gerektiğini ve dünyadaki ülkelerin her birinin kota usulüyle onları mülteci olarak alması gerektiğini söyledi.
Şaked, "Orada gerçekleştirdiğimiz yıkımı fırsata çevirmeliyiz. Dünyadaki tüm ülkelerin her birine kota sistemiyle 20 bin, 50 bin Gazzeli mülteci kişiyi almalarını söylemeliyiz. Onların Gazze'yi terk etmelerinin sağlanması için bu ülkeler yükün bir kısmını almalı." diye konuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yemen Ensarullah Hareketi, Kızıldeniz'de seyreden ABD'ye ait destroyer tipi 2 savaş gemisini füze ve İHA’larla vurduklarını duyurdu.
Myanmar'da meydana gelen yıkıcı depremde ölenlerin sayısı 3 bin 500'ü aştı, 5 binden fazla kişi de yaralandı.
Birleşmiş Milletler (BM), işgal rejiminin 18 Mart'ta ateşkesi bozmasından bu yana Gazze'de yaklaşık 400 bin kişinin yerinden edildiğini açıkladı.
Nijerya, ocak ayından bu yana 1858 menenjit vakasının kaydedildiği, hayatını kaybedenlerin sayısının 156'ya yükseldiği bildirildi.