Siyonist işgal rejiminin yoğun bombardımanı su şebekesine zarar verdi
Siyonist terör rejimi, Filistin'e yönelik yoğunlaştırdığı bombardıman sonucu on binlerce evin su ihtiyacını karşılayan su şebekesinin zarar gördüğü belirtildi.
Gazze'de bulunan Jabalia Al Nazlah Belediyesi, dün gece yaşanan saldırılar nedeniyle on binlerce evin su şebekelerinde sıkıntı yaşandığını ve sağlık hizmetlerinde ciddi aksaklıklar olduğunu duyurdu.
İşgal rejimi, dün gece 160 savaş uçağıyla barbarca Gazze'nin çeşitli bölgelerini hedef almış ve artalanında çocuk ve kadınlarında bulunduğu 119 kişi şehit oldu.
Barbar işgal rejimi, Filistinli masum sivillerle birlikte özelikle insani ihtiyaçların olduğu su ve tarım arazilerini de hedef alıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği’nin (AB) Rusya’ya ait dondurulmuş varlıklara el koyma girişiminin Brüksel’in Moskova’ya karşı açık bir savaş ilanı anlamına geleceğini belirtti.
Estonya, Rusya ile olan güneydoğu sınırı boyunca Baltık Savunma Hattı projesi kapsamında ilk beton sığınakları kurmaya başladı.
Avrupa Birliği, 1 Temmuz 2026’dan itibaren AB dışından gelen 150 euro altı tüm küçük paketlere 3 euro sabit gümrük vergisi uygulayacak. Düzenleme, Çin’in düşük maliyetli e-ticaret modeline darbe olarak değerlendiriliyor.
Ukrayna Genelkurmay Başkanı Oleksandr Sırskiy, Donetsk cephesinde Rus ordusuna karşı yürütülen karşı saldırılarda Pokrovsk'un kuzeyinde yaklaşık 16 kilometrekarelik alanın yeniden Ukrayna kontrolüne geçtiğini bildirdi.