Siyonist işgalci rejimin Mescid-i Aksa saldırıları sürüyor: Yaralı sayısı 400'ü geçti
Siyonist işgal rejimi sözde polisinin, Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Şam Kapısı'nda Filistinlilere yönelik saldırıları sürüyor.
Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde, siyonist işgal rejiminin evlerinden zorla tahliye etme kararı verdiği Filistinliler, iftar sonrası mahallede gösteri düzenledi.
Siyonist işgalci rejimin Mescid-i Aksa'ya saldırılarında yaralı sayısı 200'e yükseldi
Göstericilerin tekbir ve sloganlarına, siyonist işgal rejimi sözde polisi atlı birliklerle saldırdı. Saldırılarda bazı Filistinliler alıkonuldu.
Netanyahu'dan gerginliği artıracak açıklama: "Kudüs başkentimizdir istediğimiz gibi inşa ederiz"
Ramazan ayının başından bu yana devam eden olaylarda, en az 400'ü son üç günde olmak üzere yüzlerce Filistinli yaralandı.
Siyonist işgalci rejimin, Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde zorla boşaltmak istediği evler nedeniyle yaşanan gerginlik devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meksika'da iki kişinin bulunduğu küçük bir sivil uçak henüz belirlenemeyen bir nedenle boş bir araziye düştü. Yere çakılmasının ardından alev alan uçaktaki iki kişi olay yerinde hayatını kaybetti.
Avrupa Birliği'nin (AB), İngiltere'nin resmi olarak yeniden üyelik başvurusu yapması halinde Avro ve Schengen bölgelerine dahil olmama konusunda bu ülkeye esneklik sağlayabileceği belirtildi.
Hindistan Rajasthan eyaletinde kullanılan iş makinesinin elektrik tellerine temas etmesi sonucu akıma kapılan 8 işçi feci şekilde can verdi, 5 işçi yaralandı.
Almanya'da milletvekilleri ve hükümet üyelerinin telefonlarına casus yazılım saldırısı düzenlenmiş olabileceği ortaya çıktı. Yetkililer, hedef alınan kişilere cihazlarının ele geçirilmiş olabileceğini varsayarak hareket etmeleri uyarısı yaptı.