Siyonist işgalciler, cami minaresine paçavralarını asıyor
29 gündür ablukaya aldıkları Gazze'de soykırım yapan siyonist işgal rejimi, baskın düzenlediği El-Halil kentinde bir caminin minaresine paçavralarını astılar.
İşgalciler, El Halil'in güneyindeki El Fevvar kampına yönelik devam eden baskın sırasında Muaz bin Cebel Camii'nin minaresine paçavralarını çektiler.
Gazze'de günlerdir çocuk ve kadın başta olmak üzere binlerce sivili katleden işgalciler, cami minaresine paçavralarını çekmesi tepkiyle karşılandı.
Sosyal medya kullanıcıları "Bu utanç 57 İslam ülkesine yeter." paylaşımında bulundular. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı 32’nci Bakanlar Konseyi Toplantısı kapsamında Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile bir araya geldi.
ABD’nin Nevada eyaletinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Dışişleri Bakanlığı, Rusya bağlantılı gemilere yönelik saldırılar sonrası Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi ve Rusya’nın maslahatgüzarının bakanlığa çağrıldığını açıkladı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, iki günlük resmi ziyaret için Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’ye geldi.