Siyonist işgalciler Cibaliye ve Bureyc kamplarını yeniden bombaladı

Siyonist işgal rejimi Cibaliye Mülteci Kampı'na iki gün içinde üçüncü kez saldırı düzenledi. Saldırıda çok sayıda şehid ve yaralı olduğu bilgisi paylaşıldı.
İşgal rejimi bu kez de Cibaliye ve Bureyc kamplarını vurdu. Gazze'deki iki mülteci kampında onlarca şehid ve yaralı olduğu belirtiliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türkiye, Ürdün, BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Umman, Katar, Kuveyt, Lübnan ve Mısır, siyonist rejimin Suriye'ye yönelik saldırıları sonrası ortak açıklama yayınladı.
İngiltere ile Almanya arasında savunma, göç ve ticarette iş birliği için kapsamlı bir anlaşma imzalandı.
Süveyda'da Dürzi ve Bedevi gruplar arasında çatışmalar yeniden şiddetlendi.
Polonya’nın Budapeşte’deki büyükelçisini geri çağırarak, Macaristan ile diplomatik ilişkilerin seviyesini maslahatgüzar düzeyine indirdiği duyurdu.