siyonist rejim, bir işgal askerinin öldüğünü duyurdu

İşgal rejimi, işgal altındaki Filistin'de direniş harekatı sırasında geçen hafta yaralanan bir askerinin öldüğünü açıkladı.
İşgal rejimi, geçen hafta Nir Zvi Kavşağı Zeruin üssü yakınlarında bir araçla gerçekleştirilen operasyon sırasında yaralanan işgalci istihbarat subayı Ariel Tubaz'ın aldığı ağır yaralar sonucu öldüğünü duyurdu.
Bu operasyonda 4 işgalci askerin daha yaralandığı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Angola’da bir petrol platformunda çıkan yangında, 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.
Tayland ve Kamboçya arasında, sınır anlaşmasının ihlal edilmesi üzerine sıcak çatışma çıktı.
Çin’in, Güney Çin Denizi’ndeki ihtilaflı Paracel Adaları’na iki gelişmiş H-6 bombardıman uçağı konuşlandırdığı belirtildi.
ABD'li Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX, geliştirdiği en güçlü uzay roketi olan Starship’in 9’uncu uçuş testini gerçekleştirdi. Yakıt sızıntısı nedeniyle irtifa sorunu yaşayan roket, fırlatmadan 30 dakika sonra havada infilak etti.