Siyonist rejim, Lübnan'da sivillerin yaşadığı binayı vurdu: 8 şehid

Siyonist işgal rejiminin, Lübnan'da bir binaya insansız hava aracı (İHA) ile düzenlediği saldırıda, aynı aileden 8 kişinin şehid olduğu belirtildi.
Siyonist işgal rejimi, Lübnan'ın güneyindeki Nebatiye kentinde 3 katlı bir binaya insansız hava aracı (İHA) ile saldırı düzenledi.
Mercayun bölgesinde, güdümlü füze ile hedef alınan binada, aralarında kadın ve çocukların da olduğu aynı aileden 8 kişi şehid oldu.
Siyonist işgal rejimi sözde ordusunun 8 Ekim 2023'ten beri Lübnan'a yönelik saldırılarında katledilen sivil sayısı 42'ye yükseldi.
Siyonist rejim, dün de Lübnan'ın güneyindeki Savana beldesinde 2 çocuk ve anneleri ile 2 Hizbullah mensubunu katletmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Hava Kuvvetlerine bağlı savaş uçakları, Karayip açıklarında Venezuela'ya ait balıkçı tipi bir tekneye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda, 3 Venezuelalı hayatını kaybetti.
Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinde yer alan Eifel bölgesinde, küçük uçak düştü, 2 kişi hayatını kaybetti.
Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik aç bırakma politikası sonucu çocuk ölümleri yaşanırken, Nasır Hastanesi'nde yetersiz beslenme nedeniyle tedavi altına alınan bebek ve çocuk sayısında artış yaşanıyor.
Meksika'nın güneybatısındaki Yucatan eyaletinde minibüs ile tır'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 15 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.