Siyonist rejimden Suriye'ye hava saldırısı

Siyonist işgal rejiminin, gece saatlerinde Suriye'deki bazı noktalara düzenlediği hava saldırısında, ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.
Siyonist işgal rejimi, Halep'in güneydoğusunda Sefire ilçesine saldırdı.
Sefire bölgesinde hava savunma üssü ve 404 nolu depoya düzenlenen yaklaşık 10 hava saldırısında ölen ve yaralananlar olduğu aktarıldı.
Siyonist işgal rejimi sözde askerleri bölgeye hava araçlarıyla indirme operasyonu yaptı.
Bölgedeki çatışmalar yaşandığı belirtildi.
Sefire bölgesinde, devrik Beşar Esed rejiminden kalma savunma sanayi tesisleri ile askeri araştırma merkezi bulunuyor.
Siyonist işgal rejimi, 8 Aralık'ta 61 yıllık Baas rejiminin çökmesiyle eş zamanlı olarak Suriye'ye saldırılarını arttırdı.
Suriye toprağı Golan Tepeleri'ni işgal eden siyonist rejim işgali daha ileriye taşıyarak başkent Şam'ın 25 kilometre yakınlarına kadar geldi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen gösteride, önce Gazze’de yaşanan yıkım ve ardından İran’a yönelik saldırılar protesto edildi.
İran Devrim Muhafızları Ordusu'na ait füzeler, saat 16.00 sıralarında işgal altındaki topraklara doğru ateşlendi.
Siyonist rejimin saldırganlığına karşı kenetlenen İran halkı, Tahran ve ülke genelinde öfke ve zafer yürüyüşü düzenledi.
Siyonist kaynaklar, üst düzey askeri yetkililere dayandırdıkları bilgilerde, İran füzelerinin işgal altındaki hedeflere ulaşma oranının önceki operasyonlara kıyasla üç kat arttığını bildirdi.