Siyonist siyasetçi Cohen: HAMAS'ı ortadan kaldırmazsak değil yerleşimciler köpekler bile Gazze Şeridi'ne dönmez
Siyonist rejimin aşırı sağcı Yahudi Gücü Partisi Milletvekili Almog Cohen, Gazze Şeridi civarındaki yasa dışı yerleşim yerlerine işaret ederek bu süreçten sonra hiçbir işgalci siyonistin oraya dönemeyeceğini söyledi.
Kassam Tugayları'nın 7 Ekim'de başlattığı Aksa Tufanı operasyonu kapsamında korku ve paniğe kapılan işgal rejjimi, ze Şeridi civarındaki yasa dışı yerleşim yerlerindeki Siyonistleri tahliye etti. İşgal yetkililerine göre 125 bin işgalci siyonist, yasadışı yerleşim yerlerinden tahliye edildi.
İlgili bağlamda bir açıklama yapan Yahudi Gücü Partisi Milletvekili Almog Cohen, HAMAS'ı kast ederek "Düşman ortadan kaldırılmadan değil İsrailliler, bir köpek bile oraya dönmeyecektir." dedi.
Cohen, işgalci siyonistlerin söz konusu yasa dışı yerleşim yerlerine dönmemesi halinde "yüzde 15 oranında bir toprak kaybı" yaşayacaklarını kaydetti.
İşgal medyası da muhtemelen yıl sonuna kadar siyonistlerin tahliye edildikleri yere dönemeyeceklerini bildirdi. Öte yandan "7 Ekim'den bu yana psikiyatrik ilaçlara ve sakinleştiricilere olan talebin arttığı," işgalcilerin, "korkudan uyuyamadığı" bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Moldova Enerji Bakanı Dorin Junghietu, "Ucuz gaz dönemi bitti" derken, bakanlığın internet sitesinde vatandaşların "yoğun saatlerde elektrik kullanmamasını" öneren bir çağrı metni yayınlandı.
ABD Başkanı Donald Trump'ın arabuluculuğunda Ruanda ve Kongo Demokratik Cumhuriyeti arasında barış anlaşması imzalandı.
İran’ın Hürmüz Boğazı'nda Nazaat Adaları bölgesinde iki gün sürecek deniz tatbikatı başlattığı bildirildi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Karadeniz’de uluslararası sularda iki gemiye düzenlenen saldırıyı “terör eylemi” olarak nitelendirerek, Ukrayna’nın bölgedeki güvenliği hedef alarak krizi derinleştirdiğini söyledi ve “Bunun bir bedeli olacak” ifadeleriyle Moskova’nın karşılık vermeye hazırlandığını bildirdi.