Siyonist vahşette 43'ncü gün: Gazze'de 12 bin 300 kişi şehid edldi
Gazze hükümeti, siyonist işgalcilerin saldırılarında şehid edilenlerin son 24 saatte 300 artarak 12 bin 300, hayatını kaybedenlerin en az 5 bini çocuk, 3 bin 300’ünün de kadın olduğunu duyurdu.
İsrail'in abluka altındaki Gazze'ye yönelik katliam saldırıları 43. gündür devam ediyor.
Gazze'deki hükümet, son 24 saatte 300 Filistinlinin daha şehid edildiğini, siyonist işgalcilerin saldırılarında şehid sayısının 12 bin 300'e yükseldiğini; ölenlerin en az 5 binin çocuk, 3 bin 300'ünün de kadın olduğunu belirtti.
Gazze'de kamu hizmetlerinin neredeyse hepsi saldırı ve yakıtsızlık nedeniyle kullanılamaz hale geldi.
Gazze Şeridi'ndeki hastanelerin çoğu saldırılar nedeniyle hizmet dışı kaldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Venezuela için en yüksek seviyedeki seyahat uyarısını yinelerken, bu ülkede ikamet eden vatandaşlarına "derhal" ülkeyi terk etmeleri çağrısı yaptı.
İngiltere ve Norveç, Rusya tehdidine karşı Atlantik'in kuzeyinde birlikte devriye yapacak "ortak deniz gücü" kurma kararı aldı.
Almanya Hava Kuvvetleri, NATO'nun doğu kanadının korumasını güçlendirmek ve Rus hava ihlallerine karşı önlem amacıyla Polonya'ya 150 asker ve Eurofighter savaş uçakları konuşlandırdı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı 32’nci Bakanlar Konseyi Toplantısı kapsamında Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile bir araya geldi.