Suriye'de patlama: 4 kişi hayatını kaybetti
Suriye'nin başkenti Şam'da bir kafede meydana gelen şiddetli patlamada, 4 kişi hayatını kaybetti.
Şam'ın en işlek noktalarından biri olan tarihi Hamidiye Çarşısı'na giden yol üzerinde, Hicaz Demir Yolu ile Adalet Sarayı arasında faaliyet gösteren kafenin girişinde yaşanan patlamada, 4 kişi hayatını kaybetti.
Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Patlama nedeniyle kafenin hasar gördüğü bildirildi.
Suriye Sağlık Bakanlığı, başkent Şam’da Adalet Sarayı yakınındaki bir kafede meydana gelen patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 kişinin de yaralandığını açıkladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Venezuela'da 24 Haziran'da meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler için ülke genelinde 7 günlük ulusal yas ilan edildi.
Filipinler'de, ülkenin en aktif ikinci yanardağı Taal'da art arda patlamalar meydana geldi.
Filistin Sağlık Bakanlığı, siyonist işgalcilerin 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi'nde şehit sayısının 73 bin 74’e yükseldiğini açıkladı.
Avrupa Birliği Adalet Divanı, Google'a Android mobil işletim sistemiyle bağlantılı kötüye kullanım uygulamaları nedeniyle verilen 4,125 milyar avroluk (4,7 milyar ABD doları) antitröst cezasını onayladı.