Tankları imha görüntüleri sosyal medyada tıklama rekorları kırdı

İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın yayımladığı, işgal rejimine ait tankların imha görüntüleri sosyal medyada tıklama rekorları kırdı.
El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, son 48 saatte işgal rejimine ait 24 askeri aracın kısmen ya da tamamen imha edildiğini bildirdi.
Tankalrın imha edildiği anlara ait görüntüler paylaşıldı. Paylaşılan görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD Hazine Bakanlığı, yaptırımları delmek ve gelir elde etmekle suçladığı 18 İranlı kişi ve kuruluşa yaptırım kararı aldığını duyurdu.
Gazze'deki direniş gruplarından Kassam Tugayları ve Kudüs Seriyyeleri, gerçekleştirdikleri ayrı operasylonlarda işgal ordusunun mevzilendiği hedefleri roket ve havan toplarıyla bombaladı.
İşgal rejimi, Gazze’de sivillere yönelik saldırılarını sürdürüyor. Yardım bekleyenlerin de hedef alındığı saldırılarda 6 kişi şehid oldu, çok sayıda kişi yaralandı.
İşgal rejimin Gazze kentini işgal planına onay vermesiyle, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde yaşayan yaklaşık bir milyon Filistinli bir kez daha zorla göç ettirilecek.