Yahudi yerleşimcilerden işgalci Netanyahu'ya tepki

Çocukları E-Kassam'ın elinde esir bulunan işgalci Yahudi yerleşimciler, işgal rejimi sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya tepki göstermek için 5 gündür yürüyüş yapıyorlar.
işgal rejiminin saldırıları bir buçuk aydır devam ediyor. Gazze Şeridi'ndeki işgalci esirlerin aileleri ve destekçileri, esir takası talebiyle Tel Aviv'den 5 gün önce çıktıkları yürüyüşe tamamladı.
İşgalci aileler, Netanyahu'nun ofisinin önünde toplandı. El- Kassam Tugayları'nın 7 Ekim’de işgal rejimine yönelik başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonuyla çok sayıda işgalciyi esir almıştı.
Gazze’de tutulan 240’a yakın işgalci esirin aileleri ve onlara destek veren binlerce işgalci yerleşimci, 14 Kasım’da Tel Aviv'den yola çıkmalarının ardından Batı Kudüs’e ulaştı. Sözde Başbakanlık Ofisi önünde toplanan kalabalık, esirlerin fotoğraflarının yer aldığı dövizler taşıyarak, “Onları hemen eve getirin” sloganları attı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgalcilerin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı son 24 saatte 94 artarak, 58 bin 667'ye yükseldi.
Fransız ordusu, Batı Afrika'da kalıcı asker bulundurduğu son ülke olan Senegal'den çekilme sürecini perşembe günü tamamladı.
Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın Pencap eyaletinde meydana gelen aşırı yağışlar ve sel felaketi nedeniyle hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.
Sudan ordusu, Kuzey Darfur eyaletinin başkenti Faşer'e yönelik Hızlı Destek Kuvvetleri (RFS) tarafından gerçekleştirilen saldırıyı püskürttüğünü duyurdu.