Gazze'de şehid sayısı 32 bin 333'e yükseldi

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 32 bin 333'e yükseldiği belirtildi.
Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, Gazze Şeridi'ndeki katliam ve soykırımına 171 gündür devam ediyor.
Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, işgalcilerin son 24 saatte Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 107 kişinin şehid olduğu, 176 kişinin yaralandığı belirtildi.
Filistin Sağlık Bakanlığı, işgalci siyonist rejimin saldırılarında şu ana kadar 32 bin 333 kişinin şehid olduğunu duyurdu.
Yaralıların sayısının ise 74 bin 694'e çıktığı ifade edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde ücretsiz eğitim almak isteyen öğrenciler için öğrenci seçme sınavı yapıldı. Sınava 2 bin 200 öğrenci katıldı.
Malatya Valisi Seddar Yavuz "Sadece binalar yapmak yetmez; gönüllere dokunmak, evlatlarımızı ve gençlerimizi hayata hazırlamak da en az fiziki yapılar kadar önemlidir." dedi.
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alan Fethiye Şehit Öğretmen Şekip Akın İlkokulu bahçesinde, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan "Kültürel Miras Temalı Açık Hava Sınıfı" düzenlenen törenle açıldı.
Battalgazi Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen konferansta, gençlere afetlere karşı bilinçli ve dirençli birey olmanın yolları anlatıldı.