Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar/TL, 28 Mart sabahında 38,00 civarında işlem görüyor. Euro/TL ise 41,00 seviyesinde el değiştiriyor.
Dolar güne yükseliş, Euro ise düşüşle başladı.
Dolar bugün 38,00 TL bandının hemen üzerinde hareket ediyor
Spot piyasada dolar/TL alış fiyatı 37,96 lira, satış fiyatı 38,01 lira seviyesinden işlem görüyor.
Euro/TL ise aynı dakikalarda 41,03 lira alış fiyatı, 41,06 lira satış fiyatıyla el değiştiriyor.
Euro/dolar paritesi ise 1,0790 seviyesinde yer alıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Altın fiyatlarındaki rekor artış, hem kuyumcu esnafını hem de evlilik hazırlığı yapan gençleri zor durumda bırakıyor. Kuyumcular, fiyatların öngörülemez hale geldiğini ve sattıkları altını yerine koyamadıklarını belirtiyor.
Mardin’e gelen Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mardin Ovası’ndaki kuraklık ve ürün kaybına dikkat çekerek, “2024 Ekim ayından 2025 Nisan sonuna kadar yedi buçuk aydır çok ciddi manada kuraklık yaşıyoruz.” dedi.
2025 yılında fıstık rekoltesinin geçen yıla oranla yüzde 25 ile 30 arasında olmasını beklediklerini belirten Şanlıurfa Şıracılar ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Ahmet Aslan, kuraklık ve sulama yetersizliği gibi faktörlerin rekolteyi olumsuz etkilediğini ifade etti.
Batman'da fıstık üretimi doğal afetlerin hedefi olurken, çiftçiler kayıplarının tespiti ve çözüm için yetkililere çağrıda bulundu.