Merkez Bankası Başkanlığı görevinden alınan Naci Ağbal'dan açıklama

Ağbal, "Sayın Cumhurbaşkanımıza Merkez Bankası Başkanlığı dâhil bugüne kadar uygun görerek atadığı tüm görevlerden dolayı teşekkür ederim. Bugün itibariyle görevden alınmam nedeniyle de şükranlarımı arz ediyorum." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasını taşıyan karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan kararla Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal görevden alındı.
Karar sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Ağbal, Sayın Cumhurbaşkanı'mıza Merkez Bankası Başkanlığı dâhil bugüne kadar uygun görerek atadığı tüm görevlerden dolayı teşekkür ederim. Bugün itibariyle görevden alınmam nedeniyle de şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin." ifadelerine yer verdi.
Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal görevden alındı
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla görevden alınan Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın yerine Profesör Doktor Şahap Kavcıoğlu getirildi.
Naci Ağbal, 8 Kasım 2020'de Murat Uysal'ın yerine göreve getirilmişti.
Sayın Cumhurbaşkanımıza Merkez Bankası Başkanlığı dahil bugüne kadar uygun görerek atadığı tüm görevlerden dolayı teşekkür ederim. Bugün itibariyle görevden alınmam nedeniyle de şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin.
(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şanlıurfalı Vatandaşlar, artan kira ve fatura giderleri karşısında ara zam yapılmamasına tepki göstererek maaşların en az 30-40 bin lira seviyesine çıkarılması gerektiğini söyledi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK tarafından geliştirilen ve vatandaşların marketler arasındaki fiyatları karşılaştırarak en uygun ürünleri bulmasına yardımcı olacak bir uygulamanın hayata geçirildiğini duyurdu.
Gelecek yıl emlak vergisine esas alınacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belirlendi. Meskenler için bedeller 474,7 lira ile 21 bin 776,1 lira arasında değişecek.
Batman'da mısır hasadına sayılı günler kala rekolte beklentisi yüksek. Ancak Ziraat Mühendisleri Odası Batman Şube Başkanı Ebubekir Doğan, yüksek üretim maliyetleri nedeniyle çiftçilerin iyi bir fiyat beklentisi içinde olduğunu söyledi.