TEİAŞ için özelleştirme kararı

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) özelleştirme kapsamına alındı.
Resmî Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan konuya ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararı'na göre, TEİAŞ'ın özelleştirme kapsamına alınmasına ve halka arza yönelik olarak özelleştirmeye hazırlık işlemlerine tabi tutulmasına 703 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ilgili maddesi gereğince karar verildi.
Özelleştirme işlemleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından iş birliği ile yapılacak. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şanlıurfalı Vatandaşlar, artan kira ve fatura giderleri karşısında ara zam yapılmamasına tepki göstererek maaşların en az 30-40 bin lira seviyesine çıkarılması gerektiğini söyledi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK tarafından geliştirilen ve vatandaşların marketler arasındaki fiyatları karşılaştırarak en uygun ürünleri bulmasına yardımcı olacak bir uygulamanın hayata geçirildiğini duyurdu.
Gelecek yıl emlak vergisine esas alınacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belirlendi. Meskenler için bedeller 474,7 lira ile 21 bin 776,1 lira arasında değişecek.
Batman'da mısır hasadına sayılı günler kala rekolte beklentisi yüksek. Ancak Ziraat Mühendisleri Odası Batman Şube Başkanı Ebubekir Doğan, yüksek üretim maliyetleri nedeniyle çiftçilerin iyi bir fiyat beklentisi içinde olduğunu söyledi.