10 yaşındaki kız çocuğu kumbarasını Gazze'ye bağışladı

Cizre'de yaşayan 10 yaşındaki Elanur Bayram, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Gazze’ye ulaştırılması için Umut Kervanı aracılığıyla bağışladı.
Siyonist işgalci rejimin Gazze soykırımı devam ederken, İslam dünyasında başlatılan yardım kampanyalarına da destek sürüyor.
Şırnak Cizre'de yaşayan 10 yaşındaki Elanur Bayram, Gazze'de yaşanan saldırılarda mağdur olan ailelere ulaştırılması için kumbarasında biriktirdiği paraları Umut Kervanı aracılığıyla Gazze'ye bağışladı.
Harçlıklarını Gazze'ye bağışlayan Elanur Bayram, "Aylardır biriktirdiğim paralarımı Gazze'ye göndermek istiyorum. Siyonist israil onları katledip zulümler ediyor. Allah zalimlerin belasını versin. Ben bu kumbaramdaki paraları 2 aydır biriktiriyorum. Umut Kervanı aracılığı ile göndereceğim inşallah." ifadelerini kullandı.
Bağışı en kısa zamanda Gazze'ye göndereceklerini söyleyen Umut Kervanı temsilcisi İsmail Yıldız, "Küçük kardeşimiz Elanur 2 aya yakındır kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Gazze'deki kardeşlerine bağışta bulundu. Bizler de Umut Kervanı olarak onun bağışını en kısa zamanda Gazze'deki mazlum kardeşlerimize ulaştırmaya çalışacağız inşallah. Allah bu güzel kardeşimizden razı olsun, onu salihalardan eylesin." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Slovenya, Gazze'deki katliamlardan sorumlu tutulan siyonist rejimin iki sözde bakanını ülkeye sokmama kararı aldı. Bu adımla Avrupa Birliği içinde ilk kez böyle bir yaptırım uygulanmış oldu.
HAMAS'ın, siyonist rejimin sunduğu yeni geri çekilme haritalarını reddettiği bildirildi. Arabulucular ateşkes sürecini sürdürürken, müzakerelerde önceliğin insani yardım, geri çekilme planı ve kalıcı ateşkes garantilerine verildiği belirtildi.
Siyonist rejimin Gazze Şeridi'ne yönelik soykırım saldırıları sürerken, işgalcilerin son 24 saatte düzenlediği hava saldırılarında en az 56 Filistinli şehit oldu. Okul ve yardım bekleme noktaları özellikle hedef alındı.
Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen “Gazze İstişare Toplantıları”nın dördüncüsü, İstanbul, Ankara ve İzmir’in ardından Van’da gerçekleştirildi. Alimler, kanaat önderleri, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı toplantıda Gazze için somut adımların atılmasın çağrısında bulunuldu.