4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerinden Filistin'e destek

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, arkadaşlarının mezuniyet töreninde Filistin bayrağını açıp boykotlu ürünlerin listesini açarak Filistin'e destekte bulundular.
Minik yürekler sergiledikleriyle duygu dolu anların yaşanmasına neden olurken. Filistin'de yaşananlar nedeniyle işgalci siyonistlerin ürünlerine boykot yapılması için Filistin bayrağıyla beraber boykot listelerinin bulunduğu kağıtlarla poz verdiler.
Kur'an-ı Kerim'e geçen kreş öğrencisinin isteği üzerine Filistin bayrağı açılırken arkadaşları da boykot ürünlerini tanıttı. Böylelikle minikler, mezuniyet törenine katılan büyüklerine boykot listesini bir kez daha hatırlatmış oldu.
Yaptıkları bu güzel davranışları takdirle karşılanan minik çocuklar, bu vesileyle Filistin'i bir kez daha gündemde olması gerektiğinin önemini hatırlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HAMAS, siyonist rejim sözde güvenlik kabinesinin Gazze'yi işgal ve sivilleri göçe zorlama kararını "tam teşekküllü bir savaş suçu" olarak nitelendirdi, "işgal" yerine "kontrol" kelimesini kullanmasını da "hukuki sorumluluktan kaçma çabası" olduğunu vurguladı.
Fundamentalist Netanyahu hükümeti, Gazze'nin tamamını işgal etme kararı aldı. Filistin İslami Cihad Hareketi, bu adımı "soykırımın yeni aşaması" olarak nitelendirirken, bölgede hasta, yaralı, ilaç ve yakıt sıkıntısı kritik seviyelere ulaştı.
El-Aksa Hastanesi Sözcüsü Halil Daqran, yaralı ve hastaların sayısındaki artışa rağmen hastanede kalan dizel yakıtın yalnızca birkaç saatlik çalışmaya yeteceğini belirterek, "Acil yakıt temin edilmezse hastane tamamen hizmet dışı kalacak" uyarısında bulundu.
Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), Gazze’ye insani koridor talebiyle Pazar günü Güvenpark’tan TBMM’ye yapılacak yürüyüş öncesi, bu akşam sosyal medyada etiket çalışması başlatacak.