ABD, siyonistlere destek için 2 bin deniz piyadesi gönderiyor

İşgalci ABD'nin, siyonist rejime yardım için işgal altındaki topraklara 2 bin deniz piyadesinden oluşan acil müdahale ekibi göndereceği belirtildi.
Siyonist rejim yanlısı yayınlarıyla tanınan Wall Street Journal gazetesinin Pentagon'dan yetkililere dayandırdığı haberine göre, ABD, siyonistlere destek için işgal altındaki topraklara 2 bin deniz piyadesi gönderiyor
İddialara göre askerlere savaş görevi verilmesi beklenmiyor; misyonlarının, siyonist rejim ordusuna danışmanlık yapmak ve tıbbi destek vermek gibi alanlarla sınırlı olacağı belirtiliyor.
Askerlerin, ABD'nin hem Ortadoğu, hem de Avrupa dâhil diğer bölgelerdeki birlikleri arasından belirlendiği ifade edildi.
ABD'nin bu askerleri hangi koşullarda ve nereye konuşlandıracağı net değil ancak siyonist rejimin Gazze'ye kara saldırısı düzenlemesi halinde askerler siyonistlere destek verecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Savaş kabinesinde de bir dönem görev almış olan Gadi Eisenkot, siyonist rejimin Gazze’de bataklığa saplanacağından endişeli olduğunu belirtti.
İspanyol aktör Javier Bardem, Los Angeles'ta Amerikan televizyon ödül töreninde Filistin halkına destek çağrısında bulundu.
Gazze'deki saldırılarda 64 bin 905 kişi şehit olurken, 164 bin 926 kişi de yaralandı. Son 24 saatte 34 şehit ve 316 yaralı kaydedildi.
Siyonist rejim, Halil'deki İbrahim Camii'nin iç avlusunun çatısını işgal etti. Karar, caminin İslami denetimini zayıflatıyor ve uluslararası hukuka aykırı bulunuyor.