Ağrı Genç İHH'dan sessiz protesto

İşgal rejiminin Gazze'de sürdürdüğü katliama Ağrı'dan tepkiler devam ediyor. Cumhuriyet Caddesinde toplanan Genç İHH üyeleri katliamı anlatan argümanları taşıdı.
İşgal rejiminin katliamlarına sessiz kalmayan Ağrı Genç İHH, Cumhuriyet Caddesinde "Sessiz Protesto" başlıklı eylemini gerçekleştirdi.
Yaptıkları eylemle ilgili kısa bir açıklama yapan Ağrı Genç İHH Başkanı Nuri Sarı, "7 Ekim'den beri israil'in Gazze’ye yönelik saldırıları günden güne artarak devam etmektedir. Yapılan bu katliama Ağrı Genç İHH olarak Cumhuriyet Caddesinde yaptığımız "Sessiz Çığlık" protestosunda farkındalık oluşturmak istedik. Belki bir nebze de olsa kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hisseder ve hissettirilmesine de vesile oluruz. İsrail'in yaptığı katliamlar son bulana kadar Gazze'de olan kardeşlerimizden desteğimizi esirgemeyeceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Savaş kabinesinde de bir dönem görev almış olan Gadi Eisenkot, siyonist rejimin Gazze’de bataklığa saplanacağından endişeli olduğunu belirtti.
İspanyol aktör Javier Bardem, Los Angeles'ta Amerikan televizyon ödül töreninde Filistin halkına destek çağrısında bulundu.
Gazze'deki saldırılarda 64 bin 905 kişi şehit olurken, 164 bin 926 kişi de yaralandı. Son 24 saatte 34 şehit ve 316 yaralı kaydedildi.
Siyonist rejim, Halil'deki İbrahim Camii'nin iç avlusunun çatısını işgal etti. Karar, caminin İslami denetimini zayıflatıyor ve uluslararası hukuka aykırı bulunuyor.